16.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Όμορφη εκδήλωση με αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ημερομηνία:

Μια ακόμη εκδήλωση του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκετην Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 με δράση εντός του Καταστήματος Κράτησης Χανίων.

Η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων η οποία αποτελείται από μέλη – κρατούμενους που συμμετέχουν στις Ομάδες Αυτοβοήθειας Κρατουμένων Χρηστών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρουσίασε κείμενα που επιμελήθηκε με τη βοήθεια και τη συμβολή των εθελοντριών φιλολόγωνκ.Παπαδάκη Στέλλας και κ.Παΐζη Ελισσάβετ.

Στην παρουσίαση έγινε αφήγηση λαϊκών παραμυθιών απ’ όλο τον κόσμο από την κ. ΡαλούΤατσοπούλου συνοδευόμενη από μουσική των κ. ΓιώργουΜπουρεξάκη και κ. Σπύρου Παναγιωτάκη.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε ασφαλές περιβάλλον παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε κρατούμενους χρήστες εντός του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγυιάς και του Καταστήματος Κράτησης Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ