24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

“Όνειρο είναι τα Χανιά”: Tελευταία στάση πριν το Δημοτικό Συμβούλιο

Ημερομηνία:

Η ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά» επί 40 ημέρες δώσαμε έναν αγώνα αντάξιο του πολιτικού ήθους και της αγωνιστικότητας που μας διακρίνει. Πήγαμε σε όσες περισσότερες περιοχές του Δήμου Χανίων μπορούσαμε, ακούσαμε τις δημότισσες και τους δημότες, καταγράψαμε όλες τις απόψεις, συναντηθήκαμε με όσο το δυνατόν περισσότερους εκπροσώπους θεσμικών φορέων, εργασιακών σωματείων, επιστημονικών συλλόγων, επαγγελματίες, αθλητές, καλλιτέχνες κ.ά.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου κάνουμε τελευταία στάση για χαλαρή συνάντηση με τους δημότες, στις 8μμ, στο μεζεδοπωλείο – μπαρ «Κoum Kapi» (Ακτή Μιαούλη 19), με καλή μουσική και ουσιαστική παρέα. Σας περιμένουμε!

Την Κυριακή, όλες και όλοι θα συναντηθούμε στην κάλπη για να αλλάξουμε τον Δήμο Χανίων.

Και τη Δευτέρα μια νέα μέρα ξεκινά για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την πρώτη γυναίκα δήμαρχο Χανίων!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ