11 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Όπλα και φυσίγγια έπιασε το ΤΑΕ Αποκορώνου στα σπίτια δύο Κεραμιανών

Ημερομηνία:

Αν μη τι άλλο δεν είχαν έλλειψη από όπλα δυο Χανιώτες οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έφοδο στις οικίες τους από άνδρες του ΤΑΕ Αποκορώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος είχαν στα σπίτια τους στην περιοχή των Κεραμιών στα Χανιά όπλα και φυσίγγια τα οποία ωστόσο δεν ξέφυγαν από τον έλεγχο του ΤΑΕ Αποκορώνου.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 όπλα και φυσίγγια:

  • δυο εύχρηστα πιστόλια με γεμιστήρα
  • 1 κυνηγετική καραμπίνα
  • ένα κυνηγετικό δίκανο
  • 66πλήρη φυσίγγια διαφόρου διαμετρήματος
  • μια θήκη κυνηγετικού όπλου

Στο σπίτι του 38χρονου οι άνδρες του ΤΑΕ Αποκορώνου βρήκαν και κατέσχεσαν:

  • ένα κυνηγετικό δίκανο
  • ένα καννάβινο αορτήρα πολεμικού τυφεκίου
  • ένα φορητό ασύρματο
  • μια μεταλλική σπάθα με μήκος λάμας 24 εκατοστών
  • μια μεταλλική στρατιωτική ξιφολόγχη με μήκος λάμας 32 εκατοστών
  • 90 φυσίγγια
  • μια κυνηγετική φυσσιγιοθήκη

flashnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Χανιά κατά του αεροπλανοφόρου FORD στη Σούδα

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 27/3 κατά του αεροπλανοφόρου FORD στη Σούδα. Μετάθεση τόπου στην οδό ΧΑΛΗΔΩΝ λόγω εργασιών.

Στον «αέρα» η μαθητική-στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο λόγω άστατου καιρού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης διαβουλεύεται με φορείς για την τύχη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί.

Δήμος Χανίων για το καμένο απορριμματοφόρο: «Τηρήθηκε πλήρως η νόμιμη διαδικασία»

Η Δημοτική Αρχή Χανίων απαντά για το καμένο απορριμματοφόρο: Τηρήθηκε πλήρως η νόμιμη διαδικασία με ΕΔΕ και προανακριτική διερεύνηση. Η απόσυρση ξεκίνησε με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.