23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Όταν η Έλενα Κουντουρά έλεγε από τα Χανιά: “Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών… και να δούμε ποιοι θα υπερψηφίσουν”

Ημερομηνία:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αν μη τι άλλο, είναι ένα κόμμα του οποίου τα στελέχη έχουν κάνει πολλές δηλώσεις, πολλές φορές αντικρουόμενες. Όμως στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών, μέχρι σχετικά πρόσφατα φαινόταν ότι υπήρχε μία σύμπνοια. Τα στελέχη του επαναλάμβαναν ότι θα καταψηφίσουν.

Η Έλενα Κουντουρά ήταν ένα από αυτά τα στελέχη. Από τα Χανιά μάλιστα είχε παραχωρήσει δηλώσεις όπου δήλωσε με έντονο τρόπο ότι “έαν κι εφόσον έρθει αυτή η Συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν. Και επαναλαμβάνω άλλη μια φορά, θέλω να δω ποιοι θα είναι αυτοί που θα το ψηφίσουν”.

Πλέον, η Έλενα Κουντουρά έχει αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επειδή σκοπεύει να υπερψηφίσει τη Συμφωνία.

Θυμηθείτε τη δήλωση:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει τον 8ο Δρόμο Μουσούρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2026. Ημιμαραθώνιος 21χλμ, 10χλμ και 4χλμ στα χωριά της Δ.Ε. Μουσούρων.