Όταν η αστυνομία δίνει το “καλό παράδειγμα” στους πολίτες παρκάρωντας στον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Χανίων και η δημοτική αρχή προχώρησε στη δημιουργία του ποδηλατοδρομου στην οδό Κυδωνίας στα πλαίσια δημιουργίας δικτύου ποδηλατόδρομων σε όλη την πόλη.

Ομως σε αυτή τη χώρα των “αρίστων” πολλές φορές η ίδια η αστυνομία είναι η πρώτη που παραβαίνει τους νόμους που η ίδια οφείλει να διασφαλίζει την τήρησή τους.

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της.

"Sponsored links"

Αστυνομικό όχημα έχει παρκάρει επί της οδού Κυδωνίας παράνομα ακριβώς πάνω στον ποδηλατόδρομο. Και λες και για να ξεφτυλίσει τη δημοτική αρχή, το παρκάρισμα έγινε έξω από το Δημαρχείο Χανίων.

Άραγε, αν η αστυνομία παρκάρει φαρδιά πλατιά και προκλητικά στον ποδηλατόδρομο έξω από το Δημαρχείο, λίγες μόλις μέρες μετά τη δημιουργία του, οι πολίτες, τι πρέπει να κάνουν;

Δείτε τη φωτογραφία:

Είναι ντροπή και κρίμα μία σημαντική πρωτοβουλία να απαξιώνεται με τέτοιο τρόπο από αυτούς που είναι η δουλειά τους να διασφαλίσουν ότι θα προφυλαχθεί.

Ελπίζουμε η φωτογραφία να ταρακουνήσει τη δημοτική αρχή που οφείλει να απαιτήσει τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ποδηλατόδρομων, γιατί εν τέλει η επιτυχία ή η αποτυχια των ποδηλατόδρομων αφορά το βιώσιμο μέλλον της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις