13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Όταν η μαμά της Έμμας συνάντησε τους γονείς του Άλκη…

Ημερομηνία:

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται για έβδομη ημέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καθώς οι γονείς του 19χρονου συναντήθηκαν με τη μητέρα και τον πατριό της 21χρονης Εμμανουέλας, της Χανιώτισσας που, τον περασμένο Νοέμβριο, σκοτώθηκε μετά την παράσυρση από αυτοκίνητο, στην περιοχή της Καμάρας.

Ως ένδειξη συμπαράστασης η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης βρέθηκαν μέσα στο δικαστήριο και παρακολούθησαν για λίγη ώρα την ακροαματική διαδικασία με την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού.

Οι γονείς του Άλκη τους ευχαρίστησαν για την κίνησή τους και τη δύναμη που τους δίνουν, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ταξίδεψαν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και μάλιστα βρέθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Σημειώνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια, τον περασμένο Νοέμβριο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, όμως, δυστυχώς, μια εβδομάδα μετά άφησε την τελευταία της πνοή, με τους γονείς να δωρίζουν τα όργανά της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...