18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Όταν ο Ζελένσκι ήταν ακόμη μόνο ηθοποιός και έλεγε ότι η Ουκρανία θα μπει στο ΝΑΤΟ ως μαριονέττα των ΗΠΑ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η Ουκρανία κατέθεσε ήδη αίτηση για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ. Βρίσκεται ήδη στα χέρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ η αίτηση, μετέδιδαν χθες τα πρακτορεία ειδήσεων.

Η Ουκρανία εισπράττει κάθε μέρα δισεκατομμύρια αμυντικής βοήθειας και υποστήριξη από τη Δύση που δεν την έχουμε δει πουθενά αλλού.

Εισβολή έγινε και στην Κύπρο το 1974…

Το παράδοξο είναι ότι η αίτηση ένταξης της Ουκρανίας γίνεται με πρόεδρο που δεν είχε καθόλου καλή άποψη για το ΝΑΤΟ.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο όταν ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν ακόμη κωμικός, υποστήριξε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα γίνει μόνο ως μαριονέττα των ΗΠΑ.

Επίσης, στο ίδιο βίντεο σατηρίζει την πραγματικότητα στην Ουκρανία λέγοντας ότι το βιβλίο του Χίτλερ “Ο Αγών μου” έχει εξαντληθεί και ότι κάθε πρωί οι ασκήσεις των Ουκρανών για την πρωινή γυμναστική μοιάζουν με ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Ο συνάδελφος Θανάσης Αυγερινός μας υπενθυμίζει τι έλεγε ο κ.Ζελένσκι όταν ήταν μόνο ηθοποιός…

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ