19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Όταν ο Μιχαλολιάκος έλεγε ότι ο Θεός ειναι Έλληνας κι ότι οι Μπακς επέλεξαν τον Αντετοκούνμπο επειδή ο πρόεδρος της ομάδας είναι Εβραίος και αντιφασίστας | Βίντεο

Ημερομηνία:

Αυτό το κόμμα πριν μερικά χρόνια λάμβανε ποσοστά πάνω από 7%. 7% των συμπολιτών μας έπαιρναν στα σοβαρά τις ανοησίες της Χρυσής Αυγής…

Με αφορμή τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έβαλε 50 πόντους στον τελικό του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ σε όλο τον κοσμο και οδήγησε την ομάδα των Μπακς στο πρώτο πρωτάθλημά της μετά από 50 χρόνια, ανακαλύψαμε ένα παλιοτερο βίντεο όπου οι Μιχαλολιακος και Κασιδιάρης ως ινστρούκτορες, αναφέρονται στην απόφαση της πολιτείας να δώσει ιθαγένεια στον Αντετοκούνμπο.

Από εκεί ο καταδικασμένος σήμερα πρόεδρος του κόμματος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με κωμικοτραγικές αναφορές που εξηγούν γιατί ο πρόεδρος των Μπακς επέλεξε έναν μετανάστη από την Ελλάδα τόσο ψηλά στα drafts. Μα βεβαίως γιατί είναι Εβραίος και αντιφασίστας!

Πιο αναλυτικά είπε:

“Με ενα ρεσιτάλ ανθρωπισμού και αντιρατσισμού και αντιχρυσαυγισμού με έναν νεαρό νιγηριανο τον οποίο τον βάλανε στην Εθνική, του δώσανε κατευθείαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μονο για να παίξει στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ! Αλλά φαίνεται ότι ο Θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χασαμε και δεν έβαλε ούτε ένα πόντο!

Και συμπτωματικώς, διάβαζα για την πολιτική σκοπιμότητα που τον βάλανε στο 15 του draft του ΝΒΑ! Ο πρόεδρος των Μιλγούκι Μπακς ειναι όχι μονο φανατικός Εβραίος και Σιωνιστής, αλλά μεγάλος και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας! Και ξαφνικά βρήκε έναν Νιγηριανό απο την Ελλάδα και τον έβαλε εκεί!”

Άραγε, πώς να αισθάνονται σήμερα οι φυλακισμένοι ηγέτης της Χρυσής Αυγής βλέποντας τον Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου στο άθλημα του μπάσκετ;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...