Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα βγουν ωφελημένοι οι καταναλωτές από το Χρηματιστήριο Ενέργειας | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Του Νίκου Μπογιόπουλου

Οτι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει “γδύσει” τον λαό με τις τιμές στο ρεύμα, ότι ο θατσερισμός της δεν έχει προηγούμενο, ότι η εξυπηρέτηση των καπιταλιστών αποτελεί την πρώτη φύση της, ότι πανηγύριζε για το γεγονός ότι ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ενέργεια έχει παραδοθεί στην γκανιότα του χρηματιστηρίου, όλα αυτά είναι γνωστά και αυταπόδεικτα.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν – για μια ακόμα φορά – να βγάλουν την ουρίτσα τους απέξω.

"Sponsored links"

Για όσους, λοιπόν, έχουν μνήμη “αριστερού” χρυσόψαρου, το παρακάτω βιντεάκι θα φρεσκάρει λίγο τη μνήμη τους. Οταν, επομένως, μας εξηγήσουν τι έγινε και από την κατάργηση των μνημονίων πήγαμε στην ψήφιση και 3ου Μνημονίου, αμέσως μετά ας βρουν λίγο χρόνο να μας εξηγήσουν και τούτο:

Τι πήγε άραγε στραβά στον “αριστερά” διαχειριζόμενο καπιταλισμό τους κι αντί για “ανταγωνισμό” με “θετικό όφελος” για τον καταναλωτή, όπως έταζαν το 2017, μας προέκυψε ληστεία; Τι συνέβη με το “αριστερό”τους… χρηματιστήριο ενέργειας κι αντί να “πέφτουν οι τιμές”, όπως έλεγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τότε που καθιέρωνε το χρηματιστήριο ενέργειας, οι τιμές, αντιθέτως, προκαλούν ηλεκτροσόκ σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Ε;

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live