14.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Άγιος Παντελεήμονας: Βίαζε την κόρη του επί πέντε χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του

Ημερομηνία:

Σοκ και φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, στο κέντρο της Αθήνας. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του από τα 7 της χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, μόνο όταν η μητέρα αποφάσισε να δώσει τέλος στην κόλαση που ζούσε στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα και να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, το κοριτσάκι «έσπασε» και αποκάλυψε όσα φρικαλέα βίωνε απο τον ίδιο της τον πατέρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά την καταγγελία της γυναίκας «χτένισαν» τα στέκια του 40χρονου δραστη στο κέντρο της Αθήνας, για να καταφέρουν τελικά να τον μπλοκάρουν σε λεωφορείο της γραμμής, ενώ κατευθυνοταν στη Γλυφάδα, και να του περάσουν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου η γυναίκα από τη Γεωργία υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Ομόνοιας για ενδοοικογενειακή βία κατά του Μπαγκλαντεσιανού συζύγου της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εδώ και χρόνια ο 40χρονος τη δέρνει, τη βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών.

Μία μέρα μετά τη σύλληψη του άντρα, το κοριτσάκι εξομολογήθηκε στην μητέρα της πως από την ηλικία των επτά ετών, ο πατέρας της άρχισε να την «πειράζει» και να την βγάζει γυμνές φωτογραφίες. Όπως υποστήριξε, οταν αντιδρούσε στην κτηνωδία, ο 40χρονος, την έδερνε την έβριζε και την απειλούσε οτι θα της κάνει κακό, αν μιλούσε για τον βιασμό της.

Τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενω ο βιαστής εξακολουθεί να κρατείται και απολογείται αύριο Τρίτη (4/10).

topontiki.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Φοινίκια γεμιστά (πολύ ωραία) Δύο φλυτζάνια τσαγιού λάδι, μια φλυτζάνα...

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...