18.2 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο της Επιθεώρησης Εργασίας στα Χανιά: Προσπάθεια τρομοκράτησης, λέει το Εργατικό Κέντρο

Ημερομηνία:

Για ξεκάθαρη προσπάθεια τρομοκράτησης του προσωπικού της Επιθεώρησης Εργασίας μιλά με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή ενώ σημειώνεται ότι με το συγκεκριμένο όχημα μετακινούνται οι υπάλληλοι για να διενεργούν τους ελέγχουν.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων καταδικάζει την «τρομοκρατική» ενέργεια που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 1-11-2015 κάποιοι άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιείται η μετακίνηση των υπαλλήλων την υπηρεσίας κατά τη διενέργεια ελέγχων.

Η επίθεση αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, δεδομένου ότι τα εργασιακά δικαιώματα βάλλονται από την κυβέρνηση και τους δανειστές με την επιβολή σκληρών αντιλαϊκών, μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες δίνουν το μόχθο των εργαζόμενων ως βορά στα μεγάλα συμφέροντα.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση, ιδιαίτερα δε, σε αυτούς που πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα παρακωλύσουν το έργο της υπηρεσίας και θα τρομοκρατήσουν τους υπαλλήλους της, ότι θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας προκειμένου οι έλεγχοι σε όλους τους εργασιακούς χώρους όχι μόνο να μην σταματήσουν αλλά και να ενταθούν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οδός Χριστουγέννων» στο Ξηροστέρνι: Διήμερο γιορτής με δωρεάν δράσεις, θέαμα και συναυλίες

Σε εορταστικό κλοιό εισέρχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και...

Μαραντζίδης: «Ο Τσίπρας θα ηττηθεί όσες φορές χρειάζεται από τον Μητσοτάκη μέχρι να τον κερδίσει»

«Με τους χαρισματικούς δεν μπορούμε να ξεμπερδεύουμε εύκολα», τόνισε...