16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Άγρια γυναικοκτονία στη Δάφνη: Έσφαξε τη σύζυγό του «επειδή τη ζήλευε» – Συχνοί οι καυγάδες στο σπίτι του ζευγαριού – Είχαν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία

Ημερομηνία:

Άγρια δολοφονία πριν από λίγο στη Δάφνη.

Θύμα μια 31χρονη από τα χέρια του συζύγου της.

Νεαρός άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

Ο συζυγοκτόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 40χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το έκανε επειδή τη ζήλευε.

Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου όροφο και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, με θανάσιμα τραύματα στο λαιμό.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συχνοί οι καυγάδες στο σπίτι

Συχνούς καβγάδες φαίνεται να είχε καθημερινά το ζευγάρι.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος έσφαξε τη γυναίκα του, μητέρα ενός 7χρονου παιδιού, και ειδοποίησε τις Αρχές ομολογώντας για την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε σπίτι μου, έχω δολοφονήσει τη γυναίκα μου».

Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε τη γυναίκα του «επειδή τη ζήλευε».

Γείτονες της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε το ζευγάρι κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες. Μάλιστα μια μέρα ένας πολύ έντονος τσακωμός ανησύχησε τους γείτονες με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία, όπως καταγγέλλουν, δεν έκανε τίποτα.

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως ενώ το ζευγάρι μένει δύο χρόνια στην πολυκατοικία, δεν είχε αναπτύξει σχέσεις με τους γείτονες.

Είχε κληθεί η αστυνομία

"google ad"

«Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία» καταγγέλλει στο protothema.gr ένας από τους γείτονες.

«Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη.

«Μαζί μας τουλάχιστον δεν είχαν αναπτύξει κάποιες επαφές, με άλλους εδώ στην πολυκατοικία δεν ξέρω, εκτός κι αν τους βλέπαμε στο ασανσέρ και λέγαμε ένα καλημέρα – καλησπέρα» εξηγεί η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Τελικά την σκότωσε»

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση μιας κοπέλας στα social media, της οποίας η καταγγελία φέρεται να σχετίζεται με τη γυναικοκτονία στη Δάφνη, δεδομένου ότι χρονικά συμπίπτει και η καταγγελία για τον έντονο καυγά.

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!» αναφέρει στην καταγγελία της η κοπέλα η οποία έκανε σήμερα ανάρτηση αναφέροντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω». 

Ο τελευταίος τσακωμός

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι σήμερα το πρωί, το ζευγάρι είχε άλλον έναν καβγά. Οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, αλλά ο σημερινός έμελλε να είναι μοιραίος για τη ζωή της γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πήγε κανονικά το πρωί και άνοιξε το σουβλατζίδικο, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν το θύμα κοιμόταν τη στιγμή που δολοφονήθηκε.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...