24.8 C
Chania
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2026

«Άθληση και να κάθεστε δεν δικαιολογείται»: Συστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Θεσσαλονικείς επειδή έκατσαν σε παγκάκι!

Ημερομηνία:

Στο γράμμα και όχι το πνεύμα του νόμου φαίνεται πως εστιάζουν κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αναφορικά με την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το απόγευμα της Κυριακής οι αρχές προχώρησαν σε συστάσεις σε πολίτες που κάθονταν σε παγκάκια. «Άθληση και να κάθεστε δεν δικαιολογείται», φέρονται να ανέφεραν οι αστυνομικοί στους παρευρισκόμενους.

Η παρέμβαση της Αστυνομίας, σύμφωνα πάντα με το ethnos.gr, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα – καταγγελία για συνωστισμό στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια δήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδοβασιλάκη

Συλλυπητήρια δήλωση της ΝΕ Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο του οδοντιάτρου Δημήτρη Παπαδοβασιλάκη. Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του στελέχους.

Χάρης Μαμουλάκης: Η κυβέρνηση πετάει τα εκατομμύρια από το παράθυρο και ο ανάδοχος περιμένει από κάτω

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει την εκτόξευση του κόστους του ΒΟΑΚ Χερσόνησος-Νεάπολη κατά 97 εκατ. ευρώ λόγω καθυστερήσεων και προειδοποιεί για κινδύνους στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο.