14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Άκαρποι οι πλειστηριασμοί και χθες στα Χανιά – Στα κάγκελα ο κόσμος

Ημερομηνία:

Και οι 6 πλειστηριασμοί πήραν και χθες αναβολή στα Χανιά. Όπως ενημερωθήκαμε, μετά και από κινητοποίηση Χανιωτών μέσω της ΔΗΠΑΚ, αναβολή πήραν 3 πλειστηριασμοί λεωφορείων από ιδιώτες σε ιδιώτες, 2 διαμερίσματα από τράπεζες και ένα ακίνητο στον Πλατανιά πάλι από τράπεζα.

Πάντως, το κλίμα που επικρατεί στους πολίτες είναι εκρηκτικό, αφού όπως μας είπαν χαρακτηριστικά συγκεντρωμένοι στο Ειρηνοδικείο Χανίων πρώτα μας φτωχοποιούν και μετά ποινικοποιούν τη φτώχια μας. Την ίδια στιγμή αφήνουν ανέγγιχτους τους μεγάλους που έφτασαν την κατάσταση εδώ που είμαστε.

Χαρακτηριστικό επίσης της απελπισίας μερίδας πολιτών μπροστά στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει οι μηχανισμοί του κράτους είναι πως κάποιοι μπροστά στην μεγάλη ψυχολογική πίεση που τους ασκείται σε καθημερινό επίπεδο επιλέγουν την παραίτηση από κάθε προσπάθεια και συναινούν στο να «ξεφορτωθούν» τα ακίνητα τους, αρκεί , όπως μας περιέγραψε χαρακτηριστικά πολίτης, «να μας αφήσουν ήσυχους, να ηρεμήσουμε πια».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...