27.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Άλλες 16 συλλήψεις στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου επειδή ήθελαν να φύγουν από τη χώρα

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, προχθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνολικά 16 αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, 14 αλλοδαποί, 40χρονος υπήκοος Καμερούν, 18χρονος και 22χρονος υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού, 25χρονος και 40χρονος υπήκοοι Σομαλίας, δύο 30χρονοι και 29χρονος υπήκοοι Κονγκό, 49χρονος, 28χρονος, 40χρονος, 45χρονος και 31χρονος υπήκοοι Συρίας, καθώς και 31χρονος υπήκοος Μπενίν, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Το βράδυ της ίδια ημέρας, συνελήφθησαν 30χρονος υπήκοος Συρίας και 28χρονος υπήκοος Σομαλίας, οι οποίοι, επέδειξαν κατά τον έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...