24.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Άλλη μία Διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Θερίσου Χανίων “στα βήματα του Vangelis”!

Ημερομηνία:

Η μαθήτρια της Α Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Θερίσου Χανίων, ΙωάνναΤριανταφύλλου, προκρίθηκε στην Τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Σύνθεσης για μαθητές Μουσικών Σχολείων “Ηλεκτρονική-Ηλεκτρακουστική Μουσική: Στα βήματα του Vangelis”έπειτα από αξιολόγηση (https://xanthipolisoneiron.wordpress.com/).

Η συμμετοχή της στον συγκεκριμένο Διαγωνισμό εντάσσεται στα πλαίσια του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο: «Ψηφιακά Παιχνίδια στο TALEBLAZER» με υπεύθυνες Καθηγήτριες τις Καθηγήτριες Πιάνου Πηνελόπη Κολοκοτρώνη και Μαρία Βελμάχου.

Επισημαίνεται ότι ο 2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισµός Μουσικής Σύνθεσης πουείναι αφιερωμένος στον Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, γνωστό ως Vangelis, θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης στις 3-7 Μαΐου 2023 και εντάσσεται στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ«Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων 2023» που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σε συνεργασία µε το Δήµο Ξάνθης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...