26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Άλλη μια αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης επιστρέφει ικανοποιημένη από τουριστική έκθεση

Ημερομηνία:

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία επέστρεψε από την Δανία η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «Ferrie for Alle» που πραγματοποιήθηκε στο Herning της Δανίας από της 21έως της 23 Φεβρουαρίου 2014.
Η έκθεση, θεωρείτε από τις μεγαλύτερες των Σκανδιναβικών Χωρών, καθώς την επισκέπτονται ετησίως περίπου 70.000 άτομα.

Η Ελλάδα, ήταν φέτος η «τιμώμενη χώρα». Η προβολή της Περιφέρειας Κρήτης, στην έκθεση, έγινε εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, ο οποίος διαθέτει πλέον ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περίπτερο. Από όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, την μεγαλύτερη ζήτηση είχε το νησί μας και ιδιαίτερα η Δυτική Κρήτη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας, ζητούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ προμηθεύτηκαν και έντυπο υλικό. Πολλοί από αυτούς στην συνέχεια « έκλειναν» τις διακοπές τους από τα περίπτερα, των tour operators που συμμετείχαν στην έκθεση.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε επαφές με διάφορες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ενώ από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε διαπίστωσε πως, την προσεχή τουριστική περίοδο, αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών από την Δανία.

Την Περιφέρεια Κρήτης, εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Χανίων, κ. Μανώλης Βολικάκης και η ειδική Σύμβουλος της Περιφερειακή Ενότητας Λασιθίου, κα. Ελίνα Μικρουλέα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ