Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 9 πολεμικά τυφέκια, 2 περίστροφα, 4 πιστόλια, 74 γεμιστήρες και 3.841 φυσίγγια
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., 42χρονος Ηρακλειώτης για οπλοκατοχή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα το πρωί, τον 42χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Εννέα πολεμικά τυφέκια Κalasnikof, Μauzer, Μ1, Enfield,US Carbine, • Μία κυνηγετική καραμπίνα, • Τέσσερα πιστόλια, • Δύο περίστροφα, • Πέντε κάνες πιστολιού, • 74 γεμιστήρες διαφόρων διαμετρημάτων και διαφόρων όπλων, • 1 χειροβομβίδα κρότου-λάμψης • 1 ξιφολόγχη • 1 διόπτρα πολεμικού τυφεκίου • 3 κοντάκια πολεμικού τυφεκίου • 3.841 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.