22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Άμεση καταβολή αποζημιώσεων για τις καταστροφικές πλημμύρες του 2014 – 15 στον Πλατανιά ζητούν οι Βαγιωνάκη – Μπαλωμενάκης

Ημερομηνία:

Με αναφορά που κατέθεσαν στη βουλή οι Βουλευτές Χανίων κ.κ. Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης ζητούν την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων σε επιχειρήσεις της περιοχής του Δήμου Πλατανιά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες το διήμερο 31/12/14 και 1/1/15.

Οι δύο βουλευτές ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αποζημιώσεων για τις επιχειρήσεις που έχουν ελεγχθεί, έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα και καλύπτονται από τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που αναλυτικά περιγράφονται στις σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, σημειώνοντας ότι η καθυστέρηση είναι ανεξήγητη δεδομένου μάλιστα ότι έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους πληγέντες άλλων μεταγενέστερων καταστροφών στο νομό Χανίων.

Κατέθεσαν επίσης την από 30-7-2018 επιστολή του Δήμου Πλατανιά σχετικά με το ίδιο ζήτημα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ