23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Άνδρας πέταξε το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων

Ημερομηνία:

Ένας άνδρας φέρεται να είναι αυτός που πέταξε στον κάδο σκουπιδιών το βρέφος που βρήκε ρακοσυλλέκτης τη Δευτέρα στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να προσεγγίζει τον κάδο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας και να αφήνει μια σακούλα ίδια με αυτή μέσα στην οποία βρέθηκε το νεκρό βρέφος.

Ο ίδιος άνδρας φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στη συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή θέλουν κάτοικο της περιοχής να έχει πει στους αστυνομικούς ότι το στώμα του νεογέννητου ήταν σκεπασμένο με χαρτοπετσέτες, που είχαν φτάσει μέχρι τον φάρυγγα.

 

Ο ρακοσυλλέκτης την ώρα που έψαχνε στον κάδο βρήκε το νεκρό μωρό τυλιγμένο σε μία σακούλα και αμέσως, σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την Αστυνομία.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ