15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Άννα Ντουντουνάκη: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Θα μου πάρει μέρες να το συνειδητοποιήσω»

Ημερομηνία:

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Θα μου πάρει μέρες να το συνειδητοποιήσω» δήλωσε η Άννα Ντουντουνάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πεταλούδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που γίνεται στην Βουδαπέστη.

«Στον ημιτελικό είχα πολύ άγχος, όμως στον τελικό φάνηκε ότι το άγχος το είχαν οι αντίπαλες μου» τόνισε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ με 57.37, μιλώντας στον «Real fm 97,8» και στον Δημήτρη Σταυρακάκη, συμπληρώνοντας: «έκανα την καλύτερη επίδοση εκεί που έπρεπε».

Η Άννα Ντουντουνάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό 50άρας πισίνας. Μπορεί να το μοιράστηκε με την Γαλλίδα Μαρί Βατέλ, που τερμάτισε επίσης στην 1η θέση, όμως υποστήριξε ότι: «Και με άλλες δέκα να το έπαιρνα δεν θα με πείραζε!».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ