21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Άννα Τσουκαλά: Δάκρυσε για τη σεξουαλική παρενόχληση – «Όταν μίλησα, μου έστειλαν “ραβασάκι” ότι υπέγραψα τη θανατική μου καταδίκη»

Ημερομηνία:

Μία καθηλωτική εξομολόγηση έκανε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για την κακοποίηση που είχε δεχθεί κι είχε εξομολογηθεί πριν από κάποια χρόνια.

«Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εγώ είμαι κόρη ενός ήρωα. Έκλεινα την πόρτα…

Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία» θυμήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η ηθοποιός, που ζει πλέον στο εξωτερικό.

Εξομολόγηση σοκ από την ηθοποιό Άννα Τσουκαλά για τη σεξουαλική παρενόχληση

Και συνέχισε να διηγείται:

«Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά. Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009, έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος τη δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν, επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά».

«Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους. Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη. Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας απόγονος του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και της Μπουμπουλίνας, που ντρέπεται για όσα συμβαίνουν τώρα στη χώρα.

Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα…

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...