15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

“Άνοιγμα” της Κρήτης στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας

Ημερομηνία:

“Άνοιγμα” στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας πραγματοποιούν πράκτορες και ξενοδόχοι της Κρήτης, οι οποίοι φιλοξενούν δημοσιογράφους από τη Βουλγαρία.
Οι τελευταία δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το νησί σε σχετική συνέντευξη Τύπου και τόνισαν ότι δε γνώριζαν πόσο όμορφη είναι η Κρήτη. Για αυτό και θα προβάλουν το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στα Μέσα όπου εργάζονται.
Την πρωτοβουλία για την φιλοξενία τους είχε ο Όμιλος Εταιρειών Τουρισμού Le Grand, ενώ η ιδιοκτήτρια του Ομίλου κα Φωτούλα Σαπουνάκη δήλωσε στην κρητική εφημερίδα “Πατρίς” ότι “η επίσκεψη οργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ κι αυτό που θέλαμε ήταν να προβάλουμε την Κρήτη, γιατί ο στόχος μας είναι το άνοιγμα σε νέες αγορές. Περίπου μισό εκατομμύριο Βούλγαροι, ταξιδεύουν κάθε χρόνο για διακοπές και επιλέγουν την Τουρκία. Πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχουμε κι εμείς και η Κρήτη είναι ένας παράδεισος”.
Σύμφωνα με τις επισημάνσεις τους, πέρυσι, επισκέφθηκαν την Κρήτη 3.000 Βούλγαροι τουρίστες -υπάρχει και φέτος απευθείας πτήση τσάρτερ κάθε Σάββατο από τη Σόφια προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου-, ενώ φέτος ο στόχος είναι ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.
Οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι θα παραμείνουν στην Κρήτη για μία εβδομάδα.

(traveldailynews.gr)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...