13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας στο ΚΑΜ

Ημερομηνία:

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ –  Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο και το ΤΕΙ Χανίων, διοργανώνουν την «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015».

Οι εκδηλώσεις έχουν σκοπό την ενίσχυση της καλλιτεχνικής έκφρασης των παιδιών και νέων προβολή καθώς και την ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού ολόκληρου του Νομού Χανίων και δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές/τριες και φοιτητές/τριες να παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και παράλληλα τους προσφέρουν κίνητρα για περαιτέρω δράσεις στον τομέα του πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου με έκθεση εικαστικής δημιουργίας, φωτογραφίας και κατασκευών, στο ΚΑΜ από 11 έως 18 Μαρτίου 2015, και ώρες λειτουργίας 09.00 – 14.00.

Στην ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, μια εξαιρετικά μεγάλη διοργάνωση, συμμετέχουν συνολικά 62 εκπαιδευτικοί φορείς (33 σχολεία  Α/βαθμιας και Β/ θμιας Εκπαίδευσης από όλο τον Νομό Χανίων, Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων, Γραφεία Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλλιτεχνικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης κλπ) .

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις 11 Μαρτίου και εκτείνονται μέχρι τις 17 Ιουνίου   και περιλαμβάνουν:

– 6 ομαδικές εκθέσεις στο ΚΑΜ

– 24 Θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Βλησίδη

– 8 Συναυλίες στο Θέατρο Βλησίδη

– 8 παραστάσεις χορού στο Θέατρο Βλησίδη

– 12 προβολές κινηματογραφικών ταινιών στο Θέατρο Βλησίδη

– 6 παρουσιάσεις τοπικών θεμάτων, μαθητικού Τύπου κ.α. στο Θέατρο Βλησίδη

Επίσης το ΚΑΜ θα φιλοξενήσει την  ημερίδα Eco Nova με θέματα Οικολογικής Καινοτομίας παρουσιάσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS και βέβαια το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης.

‘Ολες οι εκδηλώσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που θα φιλοξενηθούν στο ΚΑΜ εντάσσονται στον Νέο Κύκλο εκδηλώσεών του με τίτλο ΤΟ ΚΑΜ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ο οποίος θα περιλαμβάνει σειρά δράσεων για την παιδική και εφηβική ηλικία

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...