19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: Σε ηλικία 9 ετών ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε

Ημερομηνία:

Για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε στο θέατρο αλλά και στο σχολείο ενώ ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του OPEN, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν “Αυτόν εννοείς;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο περιοδικό ΟΚ.

Σε ερώτηση για το αν είχε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρει: «Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν “Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου”. Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...