18.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Άρση της ασυλίας του Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας – Σε”πολιτικό ρεβανσισμό-πολιτική δειλία” αναφέρεται ο Π. Πολάκης

Ημερομηνία:

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής συνεδρίασε και εισηγήθηκε με ψήφους 8-2 την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Το ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία (8-2 υπέρ της άρσης ασυλίας) για τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του πρώην αναπληρωτή Υγείας ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλης.

Σε κείμενο που ανέρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης σημείωσε τα εξής:

Πολιτικός ρεβανσισμός-πολιτική δειλία-προαποφασισμένη και οργανωμένη διαδικασία .

Κρατάνε φανάρι το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση.

Δεν τολμούν να φτιάξουν προανακριτική για να ειναι εν κρυπτώ απ το λαό αυτά που θα πω.

“ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ”

Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου απο χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογιας της Βουλης σήμερα !!)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ