22.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Άρτα: Απολογείται ο 37χρονος πατέρας – Έντονη συγκίνηση στη συνάντηση του ζευγαριού

Ημερομηνία:

Στην εισαγγελία Άρτας θα οδηγηθεί σήμερα 12 Μαΐου ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε για πολλές ώρες στο αυτοκίνητο δεμένη τη μόλις 5,5 μηνών κόρη του, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, έκανε έκκληση να παραστεί και εκείνη στην απολογία του, προκειμένου να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι γιατροί θα κάνουν δεκτό το αίτημά της, καθώς τόσο εκείνη, όσο και ο πατέρας, βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή.

Το ζευγάρι αναμένεται μέχρι αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.Οικογενειακή φίλη των γονιών μίλησε στο MEGA για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο ερωτευμένα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τους συμβαίνει. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άντρας της αγαπούσε το παιδί περισσότερο και από εκείνη. Το κορίτσι φώναζε συνέχεια ότι ο άντρας της δεν το ήθελε.

Ερχόταν από τη δουλειά συνέχεια με δώρα για το μωρό. Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο να πάει να τον βρει.

Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν σκέφτεται μόνο τον χαμό του παιδιού της, αλλά και τον σύζυγό της. Στην σκέψη της είναι ο άντρας της. Της έκανα μία αγκαλιά και είπα θα τους στηρίξω και τους δύο» είπε.

Η κηδεία του παιδιού θα τελεστεί το Σάββατο 13/5 στις 12:00 το μεσημέρι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το μωρό βασανίστηκε επί ώρες από αίσθημα ασφυξίας και έχασε τη ζωή του αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο και με τη θερμοκρασία να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Η πρώτη συνάντηση μετά τον θάνατο του μωρού

Επί τρεις μέρες οι τραγικοί γονείς νοσηλεύονταν σε διαφορετικούς θαλάμους και σε διαφορετικούς ορόφους του νοσοκομείου Άρτας.

Από την πρώτη στιγμή η 27χρονη ζητούσε να δει τον σύζυγό της. Τελικά μετά από άδεια που έδωσε χθες η Αστυνομία και οι γιατροί το ζευγάρι συναντήθηκε σε έντονα φορτισμένο κλίμα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι γονείς και των δύο, που σύμφωνα με το Mega, προσπάθησαν να ενώσουν το ζευγάρι.

Στην αρχή ήταν λίγο αμήχανοι, λόγω και της επήρειας των φαρμάκων. Το ζευγάρι μίλησε για 20 λεπτά, λύγισε και αγκαλιάστηκαν.

"google ad"

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του 37χρονου για το περιστατικό ο πατέρας ήταν πολύ κουρασμένος την τελευταία περίοδο καθώς η σύζυγός του είχε ένα μικρό ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 37χρονος δεν συνήθιζε να πηγαίνει το βρέφος στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο λόγω του ατυχήματος της συζύγου του είχε αναλάβει τη μεταφορά του κάθε πρωί.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ στο MEGA, «η μητέρα από χθες (σ.σ. προχθές) είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα. Επίσης, η μητέρα ζήτησε και είδε τον σύζυγό της πάλι το μεσημέρι».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα, ο κ. Γιαννάκος δήλωσε πως «ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ.

Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Οικογενειακή φίλη των τραγικών γονιών έκανε λόγο στο MEGA για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο αγαπημένα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τους συμβαίνει. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άντρας της αγαπούσε πιο πολύ το παιδί από εκείνη», δήλωσε.Σύμφωνα με την οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, η μητέρα σκέφτεται πως μπορεί να στηρίξει τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...