21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Navigator οf the Seas» στο Λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε χθες, Παρασκευή και ώρα 06:30 π.μ. το κρουαζιερόπλοιο «Navigator οf the Seas», με 3.096 επιβάτες και 1.233 άτομα πλήρωμα.

Το πλήρωμα και τους επιβάτες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, και τον ναυτικό πράκτορα, Αντώνη Τζαγκαράκη. Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχε ο κ. Σκουλάκης με τον καπετάνιο και τους επικεφαλής του πληρώματος, του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το λιμάνι της Σούδας, καθώς επίσης του διαβίβασαν τις πολύ θετικές εντυπώσεις που αποκομίζουν οι επισκέπτες κατά την επίσκεψη τους στα Χανιά..

Το Navigator of the Seas εντός  του 2011 αναμένεται να αφιχθεί στο λιμάνι της Σούδας ακόμη 23 φορές, ενώ έχουν προγραμματιστεί περίπου 31 αφίξεις του για το 2012, από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα το Νοέμβριο.

Ο Δήμος Χανίων διένειμε μέσω του αρμόδιου Γραφείου Τουρισμού στους επισκέπτες τοπικά προϊόντα και έντυπο πληροφοριακό υλικό.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερντογάν: «19 Μαΐου ημέρα ξεσηκωμού κατά της εχθρικής κατοχής του έθνους μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω ανάρτησης,...

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...