16.7 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Άφιξη των κρουαζιερόπλοιων «Navigator οf the Seas» και «Mariner of the Seas» στο Λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

Στο λιμάνι της Σούδας αναμένεται να καταπλεύσει σήμερα Παρασκευή   24 /06/2011 και ώρα 06:30 π.μ. το κρουαζιερόπλοιο Navigator οf the Seas με  3.456 επιβάτες από 62 χώρες και 1.211 άτομα πλήρωμα.  Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 15:00μ.μ

Επίσης την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 07:00  π.μ θα αφιχθεί στο Λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Mariner of the Seas , χωρητικότητας 3.840 επιβατών.  Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 14:00μ.μ

Στους επισκέπτες των  πλοίων  θα διανεμηθεί έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων ενώ περίπτερα  τουριστικής πληροφόρησης θα λειτουργούν από πλευράς Δήμου στην προβλήτα του Λιμένα της Σούδας και στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή. Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Η ΔΕΔΙΣΑ στο 14th Future of Cities Conference: Κυκλική Οικονομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτόμες λύσεις για ανθεκτικές πόλεις

Η ΔΕΔΙΣΑ συμμετείχε στο 14th Future of Cities Conference στην Αθήνα. Ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Πατεράκης παρουσίασε καινοτόμες λύσεις για κυκλική οικονομία και την πλατφόρμα RE-USE.GR.

Δεύτερη διάλεξη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο με θέμα «Βυζάντιο και Ελληνικότητα»

Δεύτερη διάλεξη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο με θέμα «Βυζάντιο και Ελληνικότητα» από τον Κωνσταντίνο Μουστάκα, Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026.

Επίσκεψη της Πρέσβη της Αυστρίας στον Περιφερειάρχη Κρήτης

Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Gerda Vogl επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας σε τουρισμό, εμπόριο και πολιτισμό.