19.4 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Έβαλαν τον πεντοζάλη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα από το Ηρακλειο της Κρήτης οτι “εμείς θα παίζουμε τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη” εξαιτίας του δυνατού συμβολισμού της μπήκε στο στόχαστρο πολλών σοβαρών και μη σχολιαστών οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως αλαζονικό τον κ. Τσίπρα ειρωνευόμενοι κατά πόσο είναι εφικτή η τιθάσσευση των αγορών.

Όμως παρά τις αντιδράσεις, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν. Και στο τέλος της πρώτης προεκλογικής εκδήλωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Cine Κεραμικός, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετούσε τους συγκεντρωμένους πολίτες με τα λογια “και με τη νίκη”, από τα ηχεία της αίθουσας άρχισε να ακούγεται ο “πεντοζάλης”.

Ο παρευρισκόμενος κόσμος στο άκουσμα της μουσικής ενθουσιάστηκε, σηκώθηκε από τις θέσεις του και άρχισε να χειροκροτά ρυθμικά.

Αν μη τι άλλο, ο πεντοζάλης, ταιριάζει στις μάχες που θα ακολουθήσουν, αφού είναι πολεμικός χορός. Κι από ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2BizJCStxUg”]

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ