26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Έζησε δύο εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βασανιστή της…

Ημερομηνία:

Την πιο σκληρή μάχη της ζωής της σ’ έναν άνισο αγώνα έδωσε για δύο ολόκληρες ώρες το βράδυ της Κυριακής μια 46χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, η οποία έπεσε θύμα βιασμού σε ερημικό σημείο της περιοχής του Πλατανιά. Μάλιστα ο βασανιστής της που είναι ένας 30χρονος Πακιστανός, αποπειράθηκε να τη σκοτώσει στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο νεαρός αλλοδαπός έχει ήδη συλληφθεί, ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Αναλυτικότερα, τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της έζησε στα χέρια ενός 30χρονου άνδρα από το Πακιστάν μία 46χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο που είναι σύζυγος και μητέρα.
Η άτυχη γυναίκα γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής επέστρεφε πεζή στο σπίτι της όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε ένας νεαρός άνδρας. Ξαφνικά και ενώ η 46χρονη άρχισε να βαδίζει πιο γρήγορα ο Πακιστανός την άρπαξε με τη βία και την οδήγησε σ’ ένα σκοτεινό παράδρομο στο ύψος του Πλατανιά, με σκοπό να ικανοποιήσει εκεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.
Η γυναίκα που έμεινε αβοήθητη για δύο ολόκληρες ώρες στα χέρια του βιαστή της, προσπαθούσε ν’ αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια, αλλά δυστυχώς κάθε της προσπάθεια έπεφτε στο κενό και μάλιστα αυτό λίγο έλλειψε να το πληρώσει με την ίδια της τη ζωή, καθώς το ανθρωπόμορφο τέρας αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της και χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.
Με τα αίματα να τρέχουν από το στόμα και το κορμί της και παρά την άθλια ψυχολογικής της κατάσταση, η 46χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια του βασανιστή της και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ αστυνομικές δυνάμεις έζωσαν την περιοχή, όπου σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τον τόπο του μαρτυρίου, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος μάλιστα αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα του.
Και μπορεί τα τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας να έχουν ήδη αρχίσει να επουλώνονται, εντούτοις οι πληγές που άνοιξε στην ψυχή της δύσκολα θα κλείσουν. Στον 30χρονο Πακιστανό, που συν τις άλλοις διέμενε και παράνομα στη χώρας μας, ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό, ενώ χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στην κατάθεσή του στις αστυνομικές αρχές, φέρεται να υποστήριξε πως δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από τις αποτρόπαιες πράξεις του, καθώς, φέρεται να είχε καταναλώσει νωρίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια το ποιόν του, καθώς δεν έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με έναν ακόμα βιασμό νεαρής τουρίστριας που είχε σημειωθεί στο πρόσφατο παρελθόν κοντά στο ίδιο σημείο.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ