22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Έκανα πολύ υπομονή”: Απέχω από την ψηφοφορία, στηρίζω Τσίπρα, λέει ο Παναγούλης – Ολόκληρη η επιστολή

Ημερομηνία:

Μετά τον Γ. Σακελλαρίδη νέα διαρροή για το κυβερνητικό στρατόπεδο καθώς ο Στάθης Παναγούλης ανακοίνωσε ότι θα απέχει από την ψηφοφορία. Ωστόσο σημείωσε πως στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Το ζητούμενο είναι τώρα τι θα πρέξει ο πρωθυπουργός.

Το Μαξίμου έχει διαμηνύσει ότι όποιος  δεν στηρίξει τα μέτρα πρέπει να παραδώσει την έδρα του.

Με τα δεδομένα αυτά, οι διαρροές για την κυβέρνηση κατεβάζουν το αριθμό των θετικών ψήφων στις 153, με δεδομένη την καταψήφιση από τον Νίκο Νικολόπουλο και τη συνακόλουθη διαγραφή του από τον Πάνο Καμμένο. Πάντως, και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατέστησαν σαφή την κομματική γραμμή και η όποια παραφωνία θα λήξει απόψε…

Ο κ. Παναγούλης στην επιστολή του τονίζει ότι μέχρι τώρα έκανε υπομονή “για να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ” όμως πλέον κι υπακούοντας στη θύελλα αντιδράσεων των πολιτών “αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές, αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών”.

Πάντως, σημειώνει, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα αφού η απόφασή του δε βάζει σε κίνδυνο την κυβερνητική συνοχή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ