17.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Έκανε κατάδυση στην Παλιόχωρα και ανακάλυψε νεκρό σε σπηλιά

Ημερομηνία:

Ένας άστεγος αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός σε σπηλιά στην παραλία της Παχιάς Άμμου στην Παλαιόχωρα.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, βρέθηκε από μια γυναίκα που έκανε κατάδυση στην περιοχή. Η γυναίκα είδε το σώμα του άνδρα να βρίσκεται σε μια σπηλιά κοντά στην παραλία και ειδοποίησε αμέσως τους ναυαγοσώστες.

Οι ναυαγοσώστες έφτασαν στο σημείο με το σωστικό σκάφος και ανέσυραν τη σορό του άνδρα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην παραλία της Παχιάς Άμμου, όπου παρελήφθη από γραφείο τελετών.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε.

Ο άνδρας ήταν αλλοδαπός και ζούσε άστεγος σε σπηλιά στην περιοχή. Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό ζούσε στην περιοχή ή από πού κατάγεται.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ