21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έκλεισε το μάτι στον Αρναουτάκη για τις εκλογές… ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Το «μάτι» στον Σταύρο Αρναουτάκη έκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για στήριξη της νέας υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Κρήτης από τη Ν.Δ. Ο κ. Μητσοτάκης σε αναφορά του εξήρε το έργο της Περιφέρειας και είπε ότι για τον ίδιο δεν ξέρει που θα είναι το 2030 αλλά για τον Αρναουτάκη δήλωσε ότι θα είναι και πάλι εδώ! Μάλιστα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και στο βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr φαίνεται και το σήμα της νίκης που κάνουν κάποιοι με τα χέρια τους. Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο όραμα για μια Κρήτη που είναι εξωστρεφής και διατηρεί την ταυτότητά της. Μια Κρήτη με τα οφέλη της ανάπτυξης να να τα καρπώνεται κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Δεν ξέρω που θα είμαι το 2030 αλλά έχω την υποψία ότι Αρναουτάκης πάλι εδώ θα είναι!».

Πάντως η στιγμή θύμισε την αναφορά από πόντιουμ στο Ηράκλειο της Ντόρας Μπακογιάννη το 2018 που αποκάλεσε τον Αρναουτάκη “περιφερειάρχη της καρδιάς μας” και ύστερα από λίγο τον στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατήλθε στις εκλογές του 2019.

Βεβαίως από την άλλη αναρωτιέται κάποιος πως ο πρόεδρος της Ν.Δ κλείνει το μάτι στον εκλεγμένο Περιφερειάρχη για αυτή τη θητεία με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή. Και γεννάται το ερώτημα: Στη Βουλή θα τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ και στα Περιφερειακά θα πηγάινουν χέρι-χέρι; Και εν τέλει θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Αρναουτάκης και να μην αφήνει τα κόμματα να βγάζουν το λαγό από την τρύπα!

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...