22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Έκλεψαν τους σωλήνες από γεώτρηση στις Βρύσες Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Δεν πίστευαν στα μάτια τους το πρωί της Τρίτης οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Αποκόρωνα, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη γεώτρηση στον οικισμό “Φίλιππος” στις Βρύσες.Άγνωστοι είχαν κυριολεκτικά “γδύσει” τη γεώτρηση αφαιρώντας όλες τις σωλήνες της.

Συνολικά οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 28 εξάμετρους σιδερένιους σωλήνες βαρέως τύπου που η συνολική τους αξία ανέρχεται σε περίπου 10.000 Ευρώ.
Οι σωλήνες της γεώτρησης είχαν αποσυναρμολογηθεί προσωρινά από συνεργεία του Δήμου Αποκόρωνα για τον καθαρισμό και τη συντήρηση που πραγματοποιείται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα και έτσι οι επιτήδειοι κλέφτες βρήκαν την ευκαιρία και τις άρπαξαν.

Ο Δήμος Αποκόρωνα κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βρυσών.

Βαρδής Καλογεράκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ