19.8 C
Chania
Saturday, February 7, 2026

Έκρυψαν δενδρύλλια κάνναβης σε υπόγειο εκκλησίας στα Χανιά-Συνελήφθησαν πατέρας και γιός

Ημερομηνία:

“Δεν είχαν τον Θεό τους” δύο κάτοικοι του χωριού Τοπόλια στα Χανιά, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το υπόγειο μιας εκκλησίας για να αποξηράνουν δενδρύλλια κάνναβης !!!
Πρόκειται για έναν 45χρονο και τον 19χρονο γιό του, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, έκαναν έρευνα στο υπόγειο της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ Τοπολίων, όπου έκπληκτοι είδαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων, έτοιμα για “χρήση” καθώς είχαν αποξηραθεί.

Στην συνέχεια αξιοποιώντας σχετικά στοιχεία, οδηγήθηκαν σε γειτονικό σπίτι στον αύλειο χώρο του οποίου, βρήκαν ένα ακόμη αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης και τρείς σακκούλες με 425 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς.

Επίσης βρέθηκε και μια δίκαννη καραμπίνα την οποία κατείχαν παράνομα.

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ