13.8 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Μετά τα χαράτσια και τις έκτακτες εισφορές ήρθε το νέο μισθολόγιο να κατεβάσει τους μισθούς μας στα 660 ευρώ για το νεοδιόριστο και 1.000 για εκπαιδευτικό με 12 χρόνια υπηρεσίας, όπως σημειώνει η ανακοίνωση της ΔΟΕ. Επιπλέον, με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις οι εκπαιδευτικοί, μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία, δέχτηκαν νέα βαρύτατα πλήγματα για το εισόδημα και την αξιοπρέπειά τους. Μισθοί πείνας, αφορολόγητο κάτω από το όριο της φτώχειας, αξιολόγηση καρμανιόλα συνδεμένη με τις αποδοχές.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην έκτακτη συνεδρίασή του της Τρίτης 11-10-2011, αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, ώρα 7 μ.μ., στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (Τέρμα Αναγνώστου Μάντακα, Παχιανά Χανίων), με θέμα:

«Οργάνωση των κινητοποιήσεών μας και χάραξη της παραπέρα αγωνιστικής πορείας του κλάδου».

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εισηγείται στης Γενικές Συνελεύσεις τη συνέχιση του αγώνα με κινητοποιήσεις διαρκείας, με τη μορφή των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων (όπως το 2006) αμέσως μετά τη 48ωρη απεργία της 19ης και 20ης του Οκτώβρη.

Συνάδελφοι, στις κρίσιμες αυτές ώρες, η παρουσία όλων μας είναι όσο ποτέ αναγκαία στις κινητοποιήσεις, στη Γενική Συνέλευση για τη χάραξη της πορείας μας, στη 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτώβρη και στη συνέχεια, μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος: Ποντικάκης Φώτης
Ο Γενικός Γραμματέας: Σακελλαρίδης Αθανάσιος

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...