29.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Έκτακτη Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων

Ημερομηνία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν σχετικής απόφασης του, καλεί τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, όπως παρευρεθούν σε έκτακτη – και τρίτη (3η) κατά σειρά – γενική συνέλευση λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας κατά την 1η ημερομηνία έκτακτης γενικής συνέλευσης (στις 05/10/2014) αλλά και κατά την 2η ημερομηνία έκτακτης γενικής συνέλευσης (στις 12/10/2014) , με θέμα : – Την εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια ψηφοφορίας και την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης , ήτοι την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων της Π.Ο.Ξ., λόγω ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας των προκατόχων τους.

Η τρίτη(3η) κατά σειρά έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει στις 19η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Κυριακή , ώρα 09.00 π.μ στο ξενοδοχείο Akali ,όπου εν συνεχεία την 09.30π.μ. και στον ίδιο τόπο θα γίνει έναρξη της ψηφοφορίας για την εκλογή των οργάνων της ένωσης με ώρα λήξης την 17.00 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν άπαντα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ένωσης, εκπροσωπούμενα όπως ορίζει το άρθρο 3 παρ. 2 του καταστατικού.

Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Επίσης ένα πρακτικό ή μια εξουσιοδότηση για ΑΕ ή άλλης μορφής εταιρείας, εφόσον δεν είναι οι ίδιοι που αναγράφονται στο σήμα του ΕΟΤ σαν εκπρόσωποι της επιχείρησης. Διευκρινίζουμε ότι στις ατομικές επιχειρήσεις δικαίωμα ψήφου έχει μόνο ο εκπρόσωπος που αναγράφεται στο σήμα του ΕΟΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της Ένωσης (2821060540-1).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεά λαογραφικού υλικού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη...

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκόρωνα ενάντια στις συγχωνεύσεις στα σχολεία

Η  «Λαϊκή Συσπείρωση»  ζητά να συζητηθεί σε άμεση συνεδρίαση...