25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Έλον Μασκ: Θα καταστρέψω τον ιό της woke κουλτούρας, «σκότωσε» τον γιο μου – Με ξεγέλασαν να υπογράψω τη φυλομετάβαση

Ημερομηνία:

«Εξαπατημένος» δήλωσε πως νιώθει ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Ελον Μασκ, καθώς υποστηρίζει ότι τον έπεισαν να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να πάρει το παιδί του αναστολείς της εφηβείας, προσθέτοντας πως πιστεύει ότι «ο ιός της woke κουλτούρας σκότωσε» -μεταφορικά πάντα- τον γιο του.

Ο Μασκ έκανε το σχόλιο αυτό σε συνέντευξή του στον δρ. Τζόρνταν Πίτερσον τη Δευτέρα, αφότου ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τους γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις φυλομετάβασης σε παιδιά, μια πρακτική που τόσο ο Μασκ όσο και ο Πίτερσον χαρακτήρισαν «διαβολική».

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της, ενώ και στο παρελθόν είχαν πολιτικές διαφωνίες, με τον Έλον Μασκ να την έχει αποκαλέσει «κομμουνίστρια», που πιστεύει ότι «όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός».

Ο ιδρυτής της Tesla δήλωσε ότι η εμπειρία του με το παιδί του -που κατά τη γέννησή του του είχαν αποδώσει το όνομα Χαβιέ και τώρα ονομάζεται Βίβιαν Τζένα Γουίλσον– του άνοιξε τα μάτια σε αυτό που αποκάλεσε «ιό της woke κουλτούρας», τον οποίο έκτοτε έχει ορκιστεί να… καταστρέψει.

«Συνέβη σε ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, όπου ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Χαβιέ. Αυτό συνέβη προτού καταλάβω τι συνέβαινε. Ήταν η εποχή του κορωνοϊού, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση και μου είπαν ότι ο Χαβιέ μπορεί να αυτοκτονούσε αν δεν το έκανε» ανέφερε ο Έλον Μασκ στον Πίτερσον.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...