13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έλον Μασκ: Κάποιοι θα πρέπει να πληρώνουν για να χρησιμοποιούν το Twitter

Ημερομηνία:

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, σε μία ανάρτησή του ότι η πλατφόρμα της Twitter Inc θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως η εταιρία χρεώσει μία μικρή συνδρομή για τους εμπορικούς χρήστες και τις κυβερνήσεις.

“Το Twitter θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως υπάρξει ένα μικρό κόστος για τους εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες,” ανακοίνωσε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του.

Το Twitter δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού του Reuters.

Ο Μασκ είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, ενώ από τον προηγούμενο μήνα προτείνει μία σειρά αλλαγών για το Twitter. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση μιας συμφωνίας εξαγοράς της εταιρίας από τον ίδιο, ο Μάσκ ανακοίνωσε ότι θέλει να ενισχύσει την αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με νέες δυνατότητες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ