13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Έμπορος ναρκωτικών που προσπαθούσε να διαφύγει της αστυνομίας ο υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος με δύο παιδιά στο Σταλό

Ημερομηνία:

Το βράδυ της Παρασκευής τα Χανιά αναστατώθηκαν από έναν 27χρονο έμπορο ναρκωτικών

Όλα ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ όταν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ εντοπίζουν τον 27χρονο έμπορο ναρκωτικών να οδηγεί με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Σταλού.

Ήδη υπάρχουν οι πληροφορίες ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει μεγάλη ποσότητα χασίς με τους αστυνομικούς να του κάνουν σήμα για έλεγχο.

Ωστόσο, ο 27χρονος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει πέταξε την ποσότητα των ναρκωτικών που είχε από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τις αρχές που βρήκαν στον δρόμο την συσκευασία η οποία περιείχε μέσα ένα κιλό χασίς.

Στην συνέχεια ο 27χρονος τρακάρει με διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση λόγω του τραυματισμού των ανηλίκων.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθούν και οι τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η υγεία των τραυματιών, τόσο των παιδιών όσο και του ενήλικα δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα παιδιά υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Τι λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (07.03.2015) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 27χρονος ημεδαπός, για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, χθες (28.03.2015) το βράδυ, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, εντόπισαν τον 27χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ο 27χρονος προκειμένου αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του απέρριψε από το όχημα μια συσκευασία, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, περιέχουσα ποσότητα κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού.

"google ad"

Ο ανωτέρω συνελήφθη εκ των υστέρων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιάς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Με πληροφορίες από Cretapost

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...