13.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας Π. Πολάκη – Ομιλία την Κυριακή στα Χανιά με έμφαση στα τοπικά ζητήματα

Ημερομηνία:

Ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, θα ξεκινήσει την προεκλογική  του εκστρατεία  για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., από την πόλη των Χανίων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ε.Β.Ε.), ο Παύλος Πολάκης θα αναπτύξει τις προγραμματικές του θέσεις και θα μοιραστεί με τους Χανιώτες, αλλά και όσους πολίτες της Κρήτης παραβρεθούν, το όραμα του για τον “ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που θέλουμε,  για την Ελλάδα που μας αξίζει”.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου:

“Ας δώσουμε την Κυριακή ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Γιατί όλοι όσοι αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους, όσοι με δυσκολία ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όλοι όσοι συντάσσονται στον αγώνα κατά της διαφθοράς και θεωρούν ότι οι αλλαγές στη δικαιοσύνη αποτελούν προϋπόθεση για μια κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, έχουν ανάγκη από νέο όραμα.

Δίπλα στα μεγάλα, ας μαζευτούμε για να διατυπώσουμε και τα αιτήματα του τόπου μας. Όχι στους πυλώνες και τις ανεμογεννήτριες. Δεν θα γίνουμε, εμείς και τα παιδιά μας, θυσία για το κέρδος λίγων. Στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής. Εναλλακτικό σχέδιο για τον τουρισμό.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...