28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων από τις 22/6/2015

Ημερομηνία:

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων και τις προϋποθέσεις για τις εγγραφές – επανεγγραφές για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

  1. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ είναι 22-6-2015 έως 10-7-2015
  2. Ο ΔΟΚΟΙΠΠ προτίθεται να εντάξει Παιδικούς Σταθμούς στο ΕΣΠΑ.
  3. Τα προσωρινά αποτελέσματα εισαγωγής στους Π.Σ. θα βγουν τον Αύγουστο και για τα παιδιά που θα έχουν επιλεγεί θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο κινητό των γονέων.
  4. Τα δικαιολογητικά των εισακτέων νηπίων και βρεφών, που αποδεικνύουν την μοριοδότηση, θα αποσταλούν ταχυδρομικά στη δ/νση: ΔΟΚΟΙΠΠ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 29, μετά την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Με σχετική ανακοίνωση θα δοθούν ημερομηνίες κατά τις οποίες θα αποσταλούν για έλεγχο από την υπηρεσία μας.

(Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. ΔΙΑΔΙΠΥΔ/ ΤΣΠΕΑΔ Φ.15/οικ.13033/5-5-2015   έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το οποίο έχει αναρτηθεί με αριθμό ΑΔΑ: ΨΡ6Φ465ΦΘΕ-ΥΚΨ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες για δειγματοληπτικό έλεγχο των υποβληθέντων φωτοαντιγράφων)

  1. Ο Παιδικός Σταθμός Γ΄-ΣΤ΄ που βρίσκεται στην περιοχή των Λενταριανών λόγω ανακατασκευής και συντήρησης του κτιρίου για ένα διάστημα δεν θα λειτουργήσει στο συγκεκριμένο κτίριο. Μετά το πέρας των εργασιών ο σταθμός θα λειτουργήσει στο ανακατασκευασμένο κτίριο. Τα νήπια το διάστημα της συντήρησης του κτιρίου θα φιλοξενηθούν σε άλλους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας.
  2. Μέχρι 10-7-2015 θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί οι τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες σε αντίθετη περίπτωση οι αιτήσεις επανεγγραφής θα στερούνται των συγκεκριμένων μορίων βάση της 53/2015 απόφασης του Δ.Σ του ΔΟΚΟΙΠΠ.
  3. Επανεγγραφές εννοούνται για τον σταθμό που ήδη φοιτούν τα νήπια
  4. Το σύστημα υποβολής των αιτήσεων θα υπάρχει στη σελίδα του Δήμου Χανίων www.chania .gr θα ανοίξει στις 22-6-2015 και θα κλείσει 10-7-2015.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση και πορεία στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για τον Κ. Μανιουδάκη | Βίντεο

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως στην υπόθεση θανάτου του...

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...