20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του» – Ο υποπλοίαρχος Νταγκουνάκης Ιωάννης αποχαιρετά το Λιμεναρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο υποπλοίαρχος Νταγκουνάκης Ιωάννης αποχαιρετά το Λιμεναρχείο Χανίων και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης τον αποχαιρετά και τον ευχαριστεί για τη δουλειά και την πορεία του στο Λιμενικό Σώμα. Ειδικότερα σε δημοσίευσή τους στο Facebook αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, το Κ. Λιμεναρχείο Χανίων και το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Χανίων, αποχαιρετά τον συνάδελφο και φίλο Υποπλοιάρχο (ε.α.) Λ.Σ. Νταγκουνάκη Ιωάννη.

Ο εν λόγω αξιωματικός διέθετε υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη εμπειρία με πολυάριθμες δύσκολες αποστολές που έφερε σε πέρας κατά την σταδιοδρομία του. Επίσης διατέλεσε τα τελευταία χρόνια Διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κ.Λ.ΧΑΝΙΩΝ.

Τον ευχαριστούμε για την σκληρή δουλειά, την διάθεση προσφοράς, το ήθος και την πορεία που διέγραψε στις τάξεις του Λ.Σ. και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα σελίδα της ζωής του, υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...