16.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Ένοχος ο Μανώλης Καλομοίρης και στο Εφετείο

Ημερομηνία:

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτ. Κρήτης αποφάσισε, με πλειοψηφία 5-2, την ενοχή του κατηγορούμενου Μανώλη Καλομοίρη για εσκεμμένη ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση και απορρίπτοντας το επιχείρημα της βρασμός ψυχικής ορμής.

Η δίκη διεξάγεται στα Χανιά με μεγάλη αστυνομική παρουσία και ενίσχυση από το Ρέθυμνο. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με συζητήσεις για ελλαφρυντικά και ποινές.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η Εισαγγελέας είχε ζητήσει την καταδίκη του κατηγορούμενου για εσκεμμένη ανθρωποκτονία, επικεντρώνοντας στα εξής στοιχεία:

Ο κατηγορούμενος έφτασε στο σημείο του εγκλήματος, βρήκε τον πατέρα του ζωντανό και ήταν αυτός που πυροβόλησε πρώτος αφού πρώτα είδε τον Γιώργο Ξυλούρη να μάχεται με τον πατέρα του.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ