12.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ένοχος ο 38χρονος Χανιώτης για ασέλγεια σε πέντε ανήλικα παιδιά στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου τον 38χρονο Χανιώτη, που το πρωί της Δευτέρας κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος πέντε ανηλίκων, στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά.

Το δικαστήριο του επέβαλε συνολικά 14 χρόνια και 9 μήνες κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής στην έφεση. Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο κατά πλειοψηφία, για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, λόγω νομικού προβλήματος.

Ο 38χρονος επέστρεψε στις φυλακές της Τρίπολης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπου θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...