23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ένωση Γονέων Χανίων για Πειραματικό: Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ήρθε ως αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων – Να μην εφυσυχάσουμε

Ημερομηνία:

Θετικές ήταν οι εξελίξεις από τη χθεσινή κινητοποίηση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων αφού υπήρξε διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξει μετατροπή άλλου λυκείου σε Πειραματικό.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Χανίων υπογραμμίζει ότι:

«το πρώτο αυτό θετικό αποτέλεσμα ήρθε κάτω από την πίεση των μαζικών κινητοποιήσεων των τελευταίων 3 μηνών και αποδεικνύει πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε για να επιβάλουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις μας για τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ξέρουμε πως η διαδικασία αυτή δε θα ολοκληρωθεί πριν τις 31 Γενάρη και υπάρχει πάντα στο τραπέζι το ενδεχόμενο του “εντέλλεσθε” από το Υπουργείο, καλούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές να μην εφησυχάζουν».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ