17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων: Φωτισμός στον ΒΟΑΚ και σύνδεση με αεροδρόμιο, καθαρισμός δέντρων και διαγράμμιση δρόμων τα σημαντικότερα προβλήματα

Ημερομηνία:

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων , απέστειλε επιστολές προς την Περιφέρεια Κρήτης , Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ( ΟΑΚ ) και στους Δήμους των Χανίων ,  όπου τους επισημαίνει  τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες στον Νομό μας, ζητώντας από τους φορείς ενημέρωση για τις κινήσεις τους προς επίλυση αυτών των προβλημάτων , εν όψει και της νέας τουριστικής σεζόν .

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ , Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ , ΟΑΚ

  • Φωτισμός στον ΒΟΑΚ στους κόμβους από Κίσαμο έως Γεωργιούπολη – καθαρισμός & αποψίλωση δέντρων καθώς επίσης και διαγράμμιση του δρόμου από Κίσσαμο έως Γεωργιούπολη
  • Σύνδεση αεροδρομίου – ΒΟΑΚ &   κόμβος  Σούδας

ΔΗΜΟΙ ΝΟΜΟΥ  ΧΑΝΙΩΝ

Άμεση απομάκρυνση   των φωτεινών επιγραφών και όλων των σιδερένιων, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες κατά μήκος των δρόμων ή σε κόμβους  καθώς επίσης θέματα όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί , πεζοδρόμηση παραλιακών δρόμων , χώροι στάθμευσης και αντιμετώπιση κυκλοφοριακού , τουριστικές μαρίνες , αποπεράτωση &  δεντροφύτευση πεζοδρομίων , έργα αποκατάστασης σε παραλίες , απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, κατασκευή επιπλέον οδεύσεων όμβριων  , αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα  , δεντροφύτευση και καλλωπισμό , τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων όπου δεν υπάρχουν , περιορισμό των εμπορευμάτων εντός των καταστημάτων, καθαρισμός κτιρίων από graffiti, μελέτες για ποδηλατοδρόμους & διαπλάτυνση πεζοδρομίων όπου κρίνεται απαραίτητο  .

Επιπλέον για τις παραλίες του Ελαφονησίου & Μπάλου : καλύτερη καθαριότητα  , κατασκευή επιπλέον W.C. , καθιέρωση ελέγχου εισόδου  και για τις δύο παραλίες , με στόχο τη διαχείριση της ροής των επισκεπτών  με πλαφόν στον ημερήσιο αριθμό τους  .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...