21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Να στηριχθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού που πλήττονται από την πτώχευση του Thomas Cook

Ημερομηνία:

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης με ανακοίνωσή της εκφράζει τη στήριξή της στους επαγγελματίες του τουρισμού που πλήττονται από την πτώχευση του ταξιδιωτικού γραφείου Thomas Cook. Ζητά μάλιστα σχετική νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την Δημόσια ανακοίνωση, για την χρεοκοπία της Thomas Cook. η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ Ιωάννα Μελακη, τοποθετήθηκε σχετικά με τις δυσάρεστες εξελίξεις που έχουν προκύψει από την οικονομική κατάρρευση του βρετανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου Thomas Cook. Η κ. Μελακη εξέφρασε τη συμπαράστασή της Ένωσης, στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις που συνεργάζονταν με το πτωχευμένο πλέον ταξιδιωτικό γραφείο και δήλωσε ότι συμμερίζεται την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους ξένους επισκέπτες και στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους εκατοντάδες εργαζόμενους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Κάλεσε την Κυβέρνηση να πάρει τα κατάλληλα,μέτρα και μέσα, ώστε να προστατευτούν τα δικαιώματα των τουριστών που βρίσκονται στην Χώρα μας όσο και να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που επηρεάζονται από αυτή την κρίση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ