16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων: Μεγαλώνουν οι λακκούβες στον παραλιακό δρόμο Γερανίου – Μάλεμε | Φωτός

Ημερομηνία:

Επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων σχετικά με το πρόβλημα με τα ρήγματα και τις λακκούβες στον παραλιακό δρόμο Γερανίου – Mάλεμε. Όπως σημειώνουν, το πρόβλημα έχει μεγαλώσει ενώ ο δήμος, ακολουθώντας την πάγια τακτική του, δεν ασχολείται με το θέμα.

Όπως τονίζουν, το κόστος για την επιδιόρθωση είναι μικρό ενώ θέτουν το ερώτημα αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από την αδιαφορία του δήμου, ο οποίος φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για συγκεκριμένες περιοχές.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Τα ρήγματα και οι λακκούβες στην άσφαλτο του παραλιακού δρόμου μεταξύ Γερανίου και Μάλεμε έχουν μεγαλώσει από τις βροχές του χειμώνα και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι το γνωρίζουμε και προσπαθούμε να τις αποφύγουμε. Ο δρόμος όμως αυτός εξυπηρετεί και τον τουρισμό της περιοχής με αποτέλεσμα ανυποψίαστοι τουρίστες που οδηγούν να κινδυνεύουν να πέσουν μέσα ή να φύγουν από τον δρόμο προσπαθώντας να τις αποφύγουν. Ακόμη περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος όταν ο οδηγός είναι με δίκυκλο.

Δυστυχώς εδώ και 3 χρόνια που σας γράφουμε διαμαρτυρίες μας για το θέμα με τις λακκούβες παράλληλα με τις τηλεφωνικές δεν έχει γίνει τίποτε με αποτέλεσμα η ζημιά να διευρύνεται.

Μην μας πείτε για τα αποθεματικά του Δήμου που πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος γιατί οι λακκούβες υπήρχαν και πέρυσι, δεν κοστίζουν πολύ στην επιδιόρθωση τους και μάλιστα λόγω της ραγδαίας πτώσης της τιμής του πετρελαίου η άσφαλτος έγινε φθηνότερη.

Γιατί αυτή η υποβάθμιση της περιοχής (μπάζια, ακλαδεύτα καλάμια κλπ;) εκτός Πλατανιά ; Επανειλημμένα σας έχουμε πει ότι το ενδιαφέρον του Δήμου δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο σε κάποιες περιοχές. Τουρισμός υπάρχει και σ’ άλλες περιοχές του Δήμου σας Γεράνι, Πύργος Ψιλονέρου , Μάλεμε, Κολυμπάρι κλπ.

Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε και ότι άμεσα θα επιληφθείτε του θέματος.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κουκουράκης Ι.

 

Η Γεν. Γραμμ.

"google ad"

Ατσαλάκη Γ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...